Добре дошли, абонирайте се за Стил 99 Бюлетин, и получавайте информация за нови колекции, промоции и намаления!

Добре дошли в нашия магазин!
Добре дошли в нашия магазин!
Начало Замяна и рекламации

Замяна и рекламации

Адрес за връщане на продукт:

 

Получател: Магазини за обувки Стил 99

Адрес: София, Младост 1А, ул. Кръстьо Раковски 4

За повече информация:


 E-mail: orders@stil99.com
 GSM: 0884 891 791

 

Рекламация:

 

Потребителят има право на рекламация при несъответствие на закупената стока с договореното.
Дефекти, даващи основание за рекламация:
1. Сцепване на кожата
2. Пречупване на ходилото
3. Разцепено ходило
4. Разкъсан шев на лицето
5. Падане на форта

 

Рекламацията се предявява:


В търговски обект от веригата „Стил 99” – по избор на потребителя или
Чрез изпращане на стоката по куриерска фирма Спиди- за сметка на Продавача. При използване услугите на друга куриерска фирма, различна от Спиди, изпращането на стоката е за сметка на потребителя.

За реализиране правото на рекламация задължително се представя гаранционната карта.

 

Реализиране правото на рекламация:


При наличие на несъответствие на закупената стока, Потребителят има право да иска :
1/ извършване ремонт на стоката, ако дефектът е отстраним ИЛИ
2/ замяна на стоката с нов, ако дефектът е неотстраним.

Поправката или замяната на стоката ще бъдат извършени в 1- месечен срок.
В случай че поправката/замяната на стоката не бъде извършена в 1- месечен срок, Потребителят може да поиска намаляване на цената или разваляне на договора и връщане на платената сума.
Потребителят не може да иска намаляване на цената или връщане на платената сума, в случай че Продавачът е съгласен да бъде извършена поправка на стоката или замяна на стоката с нова.

 

Продавачът има право да откаже гаранционно обслужване при възникване на дефекти, вследствие неправилна експлоатация:
1. Пране;
2. Нараняване на кожата;
3. Повреди, причина за които е лошо съхранение или неправилна експлоатация;
4. Опит за ремонт от страна на Потребителя и/или друго неоправомощено лице, при използване на некачествени консумативни материали;
5. Преждевременно износване в следствие на експлоатация в екстремни условия
6. Износване и откъртване на тока;
7. Разместване на стелките и деформация на обувката в следствие влиянието на вода, кал или специфична походка;
8. Изменение на цвета на кожата след неправилно използвани средства за оцветяване и почистване.

Уважаеми клиенти, при рекламация, моля изпращайте  обувките почистени.

 

Право на отказ:

1.Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14- дневен срок, считано от датата на доставка на стоката.
2. когато потребителят иска да се откаже от договора от разстояние, той информира Продавача за решението си в срока по т.1.
3.съобщението за отказа може да бъде изпратено чрез ...... или чрез попълване и изпращане на стандартния Формуляр за отказ.
4. Потребителят е длъжен да върне стоката без забавяне и не по- късно от 14 дни, считано от съобщаването на решението си за отказ от договора. Крайният срок се счита спазен, ако потребителят изпрати или предаде стоката обратно на Продавача, преди изтичане на 14- дневния срок.
5. Разходите за връщане на стоката са за сметка на Потребителя.
6. При упражняване правото на отказ, Продавачът възстановява на Потребителя получената сума в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на стоката от Продавача.
7. Продавачът възстановява на Потребителя получената сума като използва същото платежно средство , използвано от Потребителя при първоначалната трансакция, освен ако потребителят е изразил личното си съгласие за използване на същото платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за потребителя.
8.Продавачът възстановява на Потребителя пълния размер на получената сума, в случай че продавачът е изпробвал стоката, за да установи нейните характеристики и доброто й функциониране по предназначение.
9. Потребителят носи отговорност, в случай че върне стока с намалена стойност, вследствие изпробване/похабяване, различно от необходимостта да установи нейните характеристики и функционалност.
10. Потребителят губи правото си на отказ, в случай че:
Не е запазен добрия търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена)
са налице повреди, причинени от неправилна употреба
не е запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива

 

С изпращане на поръчката чрез сайта www.stil99.com, Потребителят изразява „онлайн" съгласие с настоящите Общи условия, с което се счита за обвързан с клаузите им.

 

Замяна:


В случай, че желаете да замените с друг размер или да направите замяна с друг модел, трябва да спазите условията, посочени по-горе. Свържете се с наш сътрудник 0884 891 791 и той ще ви помогне да изберете правилния размер или модел, както и ще ви информира дали желаният от вас размер е наличен.

 

Възстановяване :


Ще бъдете информирани, когато стоките пристигнат в нашия склад.

Веднага след като проверим състоянието на върнатите продукти, ще бъдете информирани дали всички условия за връщане са изпълнени.

Сумата ще Ви бъде възстановена по банков път до 14 дни от датата на получаване на пратката.

 

Информация за връщане на продукт:

 


Анджелина ЕООД прилага Директива 83/2011/ЕС на Европейския парламент и на Съвета относно правата на потребителите.

Тук може да намерите основни положения относно правата при връщане на продукти. За повече информация, моля вижте Общите условия за ползване на уеб сайта.


Потребителски права при връщане и замяна на продукт:

Право на отказ:

 

 • Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14- дневен срок, считано от датата на доставка на стоката.
 • Когато потребителят иска да се откаже от договора от разстояние, той информира Продавача за решението си в срок от 14 дни. Срокът за връщане на продукт приключва след изтичане на тези 14 календарни дни, считано от ден първи. Ден първи се определя от
 1.         датата на доставка;
 2.         при условие, че имате различни продукти в една поръчка, за ден първи се приема денят, в който е доставен последният продукт от съответната поръчка.
 • Съобщението за отказа може да бъде изпратено чрез имейл, телефонно обаждане или чрез попълване и изпращане на стандартния Формуляр за отказ.
 • Потребителят е длъжен да върне стоката без забавяне и не по- късно от 14 дни, считано от съобщаването на решението си за отказ от договора. Крайният срок се счита спазен, ако потребителят изпрати или предаде стоката обратно на Продавача, преди изтичане на 14- дневния срок.
 •  Разходите за връщане на стоката са за сметка на Потребителя.
 • При упражняване правото на отказ, Продавачът възстановява на Потребителя получената сума в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на стоката от Продавача.
 • Продавачът възстановява на Потребителя получената сума като използва същото платежно средство , използвано от Потребителя при първоначалната трансакция, освен ако потребителят е изразил личното си съгласие за използване на същото платежно средство и при условие че това не е свързано с разходи за потребителя.
 • Продавачът възстановява на Потребителя пълния размер на получената сума, в случай че продавачът е изпробвал стоката, за да установи нейните характеристики и доброто й функциониране по предназначение.
 • Потребителят носи отговорност, в случай че върне стока с намалена стойност, вследствие изпробване/похабяване, различно от необходимостта да установи нейните характеристики и функционалност.
 • Потребителят губи правото си на отказ, в случай че:
 1.        Не е запазен добрия търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена), налице са повреди, причинени от неправилна употреба
 2.        Не е запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

 

Моля, използвайте този формуляр, за да подадете жалба.

Полетата с * са задължителни.

Нови продукти

Най-продавани